Poprzedni
Dalej
Ulubione
Koszyk
Koszyk (0)
Odkryj nowe ulubione kosmetyki do pielęgnacji – teraz do 25%
Great Deal

Recipe For Men Recipe For Men After Shave Balm

102 zł
102 zł Sug. cena 
Dodaj do koszyka
Darmowa wysyłka powyżej 149 zł Szybka dostawa

Zwróć uwagę na oznaczenie "Great Deal". Są to starannie wyselekcjonowane produkty, które nieustannie porównujemy z autoryzowanymi sprzedawcami, aby zaoferować Tobie jako klientowi, możliwie najlepszą cenę.

Zgaś pożar. Balsam po goleniu z Recipe For Men ma formułę bezolejową i działa przeciwko zaczerwienieniom spowodowanym codziennym goleniem. Ma działanie nawilżające jednocześnie wspomagając regenerację suchej skóry. Kojąca allantoina usuwa uczucie pieczenia i pomaga zapobiegać dyskomfortowi suchej skóry. Szybko absorbująca formuła redukuje niepożądaną tłustość skóry i daje natychmiastowy efekt matujący cerze tłustej i mieszanej.  

Przeczytaj więcejPrzeczytaj mniej
Typ skóry: Wrażliwy
Informacje
Używaj codziennie po goleniu. Stosuj małe ilości produktu na czystą skórę. Dla zwiększenia efektu nawilżenia zastosuj dodatkowo jeden z kremów do twarzy z Recipe For Men.
Svenska Krämfabriken Tunavägen 277B 781 73 Borlänge
Zastosowanie
aqua, dimethicone, glycerin, octyldodecyl myristate, menthyl ethylamido oxalate, salix nigra bark extract, alteromonas ferment extract, biosaccharide gum-4, cinnamomum cassia bark extract, sanguisorba officinalis root extract, zingiber officinale root extract, helianthus annuus seed oil, silica, undecane, tridecane, allantoin, bisabolol, acrylamide/ammonium acrylate copolymer, butylene glycol, tocopherol, beta-sitosterol, glycine soja oil, squalene, polysorbate 20, polyisobutene, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, parfum, limonene, geraniol, citronellol, hexyl cinnamal, linalool.
Składniki
Nr artykułu: B028736
W magazynie
Więcej z Recipe For Men
Do Recipe For Men
Inni kupili też
Recipe For Men
Tymczasowy brak
67 zł Sug. cena 72 zł
Recipe For Men
61 zł
Recipe For Men
110 zł
73 zł Sug. cena 103 zł (-29%)
109 zł Sug. cena 163 zł (-33%)
Zamknij
>